Taiteen laitos

Kuvallisen ajattelemisen välittäminen toisille ihmisille kiinnostaa taidekasvatuksen, visuaalisen kulttuurin, kuratoinnin ja nykytaiteen ammattilaisia.

Me koulutamme heitä.

 

 

Meillä voit valmistua tehtäviin, joissa on mahdollista toimia hyvin monenlaisissa kuvataiteen, kuvallisen ilmaisun ja visuaalisen kulttuurin yhteisöissä. Meillä saat valmiudet välittää kuvallista esittämistä ja kriittisesti pohtia visuaalisen kulttuurin muotoja. Huomaat, kuinka voit avata itsellesi ja toisille nykytaiteen ällistyttävän moninaista maailmaa, jossa kuvat, äänet, esitystaide, pelit ja vielä tulosa olevat uudet ilmiöt tuottavat elämyksiä ja tietoa.

Laitoksella on kolme ohjelmaa, joissa opettavat asiantuntijat ovat alansa parasta. Pääaineita ja syventymiskohteita on tarpeeksi: taidekasvatus, kansainvälinen taidekasvatus, visuaalinen kulttuuri, nykytaide ja taiteen kuratointi. Sivuaineita on lukuisia ja niiden avulla voit koota yksilöllisen tutkinnon.

Meiltä valmistuvat työllistyvät hyvin ja heidän panoksensa kultuurissa ja taloudessa on merkittävä. Tahtomme on, että jokainen valmistuva muuttaa maailmaa ajatustensa, tekojensa ja yhteistyökykyjensä kautta.

Opetuksemme perustuu alan tutkimukseen, jota itse teemme ja jonka kansainvälistä kehitystä seuraamme yhteistyön kautta. Meillä vierailee lukuisia tutkijoita ja opettajia kaikkialta maailmasta. Taiteen laitoksen tutkimus tunnetaan hyvin alan yhteisöissä ja laitos on tutkimuksessa alojensa tienraivaaja.

Toimimme taiteiden rajapinnassa, jossa aina tapahtuu uutta ja yllättävääkin. Mikään inhimillinen ei ole meille vierasta, vaikka joskus asiat voivatkin olla outoja ja vaikeita. Yhdessä, tutkien ja oppien uutta, käännämme vieraan ja oudon voimaksi.

 

  

 

 

 

taidekasvatus, kansainvälinen taidekasvatus, visuaalinen kulttuuri, nykytaide ja taiteen kuratointi

Kuvallisen ajattelemisen välittäminen toisille ihmisille kiinnostaa taidekasvatuksen, visuaalisen kulttuurin, kuratoinnin ja nykytaiteen ammattilaisia.

Me koulutamme heitä.

 

Tapahtumat

no items matching query

Näytä lisää