Pori Urban Platform

Porin Puuvilla

PUPA - Aalto-yliopiston yhteistyöalusta Porissa

Haluatko tehdä yhteistyötä Aalto-yliopiston kanssa Porin alueella? Ota yhteyttä PUPAan!

Pori Urban Platform on joustava kokeellinen projektialusta, joka mahdollistaa Aalto-yliopiston yksiköille ja koulutusohjelmille yhteistyön alueellisten partnerien kanssa. Toiminta sisältää Porissa ja Satakunnassa toteutettavat monitieteiset opetukselliset, tutkimukselliset tai tuotannolliset projektit.

PUPA on Aalto-yliopiston yhteiskunnallisen vaikuttamisen alusta, yliopiston läsnäolo pääkaupunkiseudun ulkopuolella ja yhteys monipuolisiin sidosryhmiin ja vaikuttajiin. Toiminta sisältää sekä horisontaalista että vertikaalista yhteistyötä eri korkeakoulupartnereiden kanssa.

PUPA on Satakunnan alueen ja Porin kaupungin yhteys Aalto-yliopiston monialaiseen tutkimukseen ja tuotantoihin, mahdollisuus tuoda alueelle uusia näkökulmia, lähestymistapoja, ratkaisumalleja.

Opetukseen kuuluu kiintoisia kursseja, yhteistuotantoja, paikkasidonnaista tutkimusta ja taidetta, yliopistollisen opetuksen ja tutkimuksen tuomista ulos luokkahuoneista osaksi elävää todellisuutta.

 

Tilat ja toiminta

 

PUPAn kautta mikä tahansa Aalto-yliopiston koulu, laitos, yksikkö, ohjelma, tai työntekijä voi hakea tukea Porin/ Satakunnan alueella järjestettäville projekteille. Projektit voivat olla kursseja, seminaareja, taiteellista tms tuotantoa. Ne voivat olla Aallon yksikön yksin toteuttamia, tai tehtyjä yhteistyössä jonkun alueellisen partnerin kanssa. Tarvittaessa PUPAn henkilökunta auttaa partnerin löytämisessä.

Myös alueellinen taho voi kääntyä PUPAn puoleen yhteistyöidean kanssa, kontaktien löytämiseksi Aalto-yliopistosta. Rahoitusta voi hakea ja sitä myönnetään kuitenkin aina Aalto-yliopiston henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Yksiköllä on toimitilat Porin Yliopistokeskuksessa. Käytettävissä on luokkahuone Ateljee n 50 henkilölle, neuvotteluhuone sekä toimistotiloja kiinteälle henkilökunnalle ja vierailijoille. Lisäksi on mahdollisuus käyttää Porin Taidekoulun tiloja ja videoedittitukea. PUPAn henkilökunta myös avustaa tarvittaessa muunlaisten tilojen löytämisessä. Tiloissa on perusvälineistö.

Henkilökunnalta voit tiedustella apua myös majoitustilojen löytämiseksi ja varaamiseksi.

PUPAn puitteissa tehdään Porissa ja Satakunnassa myös omia tutkimus- ja kehityshankkeita.

 

Haku

PUPAn kautta siis mikä tahansa Aallon koulun laitos, yksikkö, ohjelma, työntekijä voi hakea tukea Porin/ Satakunnan alueella järjestettäville projekteille. Projektit voivat olla kursseja, seminaareja, taiteellista tms tuotantoa. Ne voivat olla Aallon yksikön yksin toteuttamia, tai tehtyjä yhteistyössä jonkun alueellisen partnerin kanssa.

PUPAlta voi hakea tukea liikkuvuuteen, ensisijaisesti opiskelijaliikkuvuuteen. Haku on jatkuva ja hakemus vapaamuotoinen. Hakemuksesta tulee käydä ilmi:

  • toteuttava taho ja vastuuhenkilö
  • mistä projektissa on kyse
  • perusteluina erityisesti miten hanke edistää yhteiskunnallista vaikuttamista sekä miksi se toteutetaan nimenomaan Porissa/ Satakunnassa
  • budjetti ja mihin tukea haetaan

Hakemus jätetään sähköpostilla vapaamuotoisena PUPAn sihteerille. 

 

Ihmiset ja yhteystiedot

Email: etunimi.sukunimi(at)aalto.fi

 

PUPA-työryhmä:

Trevor Harris, professori, arkkitehtuurin laitos, p. 050 341 6822

Harri Laakso, professori, taiteen laitos, p. 050 309 0654 (tutkimusvapaalla 2015 loppuun)

Taina Rajanti tutkimuspäällikkö, taiteen laitos, p. 050 384 5662

 

Henkilökunta Porissa:

Denise Ziegler, post doc -tutkija, p. 050 431 5195

Anna Jensen, tohtorikoulutettava, p. 050 464 0478

Satu Järvenpää, sihteeri, p. 050 344 2234

Jukka Juhala, harjoitusmestari, p. 050 356 2179

 

Postiosoite:
PL 181
28101 Pori

Käyntiosoite:
Siltapuistokatu 2
28100 Pori

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 18.03.2015.